Autorijschool Memoli

Autorijles Pakketten

Als je wilt beginnen met autorijles moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Bij ons heb je de keuze uit een “gewone” rijopleiding of een spoedopleiding. Je kunt snel je auto rijbewijs B halen bij autorijschool MEMOLI.

Door goed voorbereid scheelt het een halve werk, door onze goede manier van rijles geven, heb je minder autorijlessen nodig. Je hebt keuze uit verschillende lespakketten, ook bieden wij pakketten op maat. Zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Proefles

€30,-

1 uur rijles

€43

Losse rijles

10 uur rijles

€625,-

Inclusief praktijkexamen

15 uur rijles

€800,-

Inclusief praktijkexamen

20 uur rijles

€1000,-

Inclusief praktijkexamen

25 uur rijles

€1200,-

Inclusief praktijkexamen

30 uur rijles

€1375,-

Inclusief praktijkexamen

35 uur rijles

€1550,-

Inclusief praktijkexamen

40 uur rijles

€1750,-

Inclusief praktijkexamen

Autorijles

Mogelijkheden

Proefles

Je kan natuurlijk beginnen met een proefles om kennis te maken met de lesauto en de rijinstructeur.

Blok uren

Je kan blokuren lessen (2 uur achter elkaar) Hierdoor is het mogelijk om een grotere route te rijden. Zo kunnen we bijvoorbeeld naar Schiphol rijden.

Meerijden

Ouders/kennissen van een leerling kunnen gerust een keer meerijden om een indruk te krijgen van de lesmethode en de vorderingen van de leerling.

Meteen starten met je rijopleiding?

Wil je geen proefles doen maar gewoon snel starten met je rijopleiding? Meld je dan nu aan of bel voor een afspraak. Door de ervaring die wij sinds 2001 hebben, zijn wij goed in staat om een schatting te maken wat voor en hoeveel rijlessen ongeveer je nodig hebt.

Rijles Aanmelden0618515749